Alle collectiesHoe start ik met Tunify?
Hoe kan ik rechtstreeks naar de speler gaan?
Lisa avatar
Geschreven door Lisa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn meerdere mogelijkheden om direct naar de speler te gaan. De manier is afhankelijk van het toestel waarmee je Tunify gebruikt.

Gebruik je een computer of laptop?

Dan kan je rechtstreeks naar de webspeler gaan via deze link: https://player.tunify.com/login. Je kan deze link toevoegen aan je favorieten in je browser of je kan een snelkoppeling maken voor op jouw bureaublad.

Een snelkoppeling van de webspeler maak je als volgt aan:

1. Rechtermuisklik op je bureaublad

2. Klik op "snelkoppeling maken"

3. Dit invullen als doel: https://player.tunify.com/player

4. Dubbelklik op de snelkoppeling

5. Klaar!

Gebruik je een smartphone of tablet?

Je kan Tunify rechtstreeks openen met de Tunify Player app. De app kan je

downloaden via de App Store (iOS) of Play Store (Android).

Na het openen moet je een spelercode ingeven. (hoe werkt het?)

Daarna kan je Tunify meteen starten via de app.